|

Amerikanac morao položiti test o Beyonce da dokaže ljubav djevojci

Amerikanac morao položiti test o Beyonce da dokaže ljubav djevojci
0
L. K.
16.10.2019. u 18:18
47
komentara
0

dijeljenja
Amerikanac morao položiti test o Beyonce da dokaže ljubav djevojci Foto: HuffPost
Kako bi u potpunosti utvrdila da će ruku dati pravom muškarcu, Allie Davis napravila je test za svog vjerenika. Sva pitanja su bila o Beyonce, a on ga je morao položiti kako bi ostali zajedno. Ona je inače velika obožavateljica ove pjevačice te se željela uvjeriti da će biti s nekim ko će to znati poštovati.
Cijela priča počela je prije četiri godine, kada je Allie odlučila svom partneru Tyju Birgeu dati test kako bi se uvjerila da je s pravom osobom. Počelo je kao šala koja je nasmijala sve njihove prijatelje, a završilo kao veoma dobro odrađen test na kojem je Ty dobio 80 posto bodova.


"Nas dvoje smo sjedili s prijateljima kada sam mu odlučila dati test, tada se nasmijao, prevrnuo očima i rekao da će ga završiti", rekla je Allie za HuffPost dodavši kako su svi njihovi prijatelji rekli da je to odlična ideja.


Ty je odličnim rezultatima testa dokazao da, iako uopće ne sluša i ne prati Beyonce, voli i podržava hobije svoje djevojke. Sada, četiri godine kasnije, njih dvoje su stali na ludi kamen i na vjenčanju zaplesali prvi ples uz pjesmu slavne Beyonce.
Prijavi grešku


Komentari (47)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...