Prvi sastanak i upoznavanje
0

7 načina kako imati uspjeha s djevojkama

Sarajevo-x.com
Ako ste se pitali kako da to da neki muškarci uvijek imaju uspjeha sa ženama, te da stalno upoznaju nekog interesantnog, razmislite malo o svojoj 'taktici' prilikom upoznavanja , piše Askmen. Kada se radi o spomenutom, svaki muškarac trebao bi znati slijedećih par stvari:
  1. Uspostavite kontakt očima prije nego joj priđete, jer to je najbolji način da saznate šta žena želi. Ako kontakt očima potraje, priđite joj i započnite razgovor. Govor tijela je najbitniji pri upoznavanju ljudi, tvrde stručnjaci.

  2. Nemojte pokazivati interes i za nju i za njene prijateljice, posebno ako s enalazite u istom društvu s njima. To će odbiti svaku djevojku jer će vas i ona i prijateljice okaraketrisati kao zavodnika ili čak 'lakog' muškarca što svakako nije vaš cilj.

  3. Učinite da se osjeća najprivlačnijom ženom u prostoriji, baru, restoranu. Ovakav tretman vam 100 posto osigurava slijedeći sastanak. U slučaju da djevojka ima prevelik ego (što se može otkriti već nakon kratkog razgovora) ovaj korak možete i zaobići jer inače ćete kasnije ispaštati.

  4. Budite velikodušni s komplimentima iako vam se čini da je to sve već čula te večeri. Često najljepša djevojka kući ide sama jer joj se muškarci boje prići i započeti razgovor. Nemajte straha i otvoreno joj priđite, nemate šta izgubiti.

5. Izbjegavajte klišeje jer s njima ćete uvijek pogriješiti. Djevojka će pomisliti da se previše trudite ili da nemate iskustva s ženama. Pokušajte biti što jednostavniji.

  1. Klubovi i kafići nisu jedina mjesta na kojima možete upoznati nekog interesantnog. Isto tako djevojci možete prići u supermarketu, fakultetu, pozorištu. Prilikom noćnog izlaska nije rijetkost da naletite na djevojku koju je neki muškarac prethodno iznervirao ili na onu koja želi ismijati svakog koji joj priđe.
  1. Morate znati kad odustati, jer nema ničeg goreg od dosadnog i upornog čovjeka. Govor tijela nije samo bitna determinanta njene zainteresiranosti, nego može otkriti i da ste pretjerali. Ukoliko gleda negdje pored vas ili ne učestvuje u razgovoru, vrijeme je da se pozdravite i odete.