Žene, oprez!
0

4 muškarca od kojih treba pobjeći

Sarajevo-x.com
Postoje četiri vrste muškaraca koje bi žene trebale zaobilaziti u širokom luku, piše američki Cosmopolitan. Mada se na prvi pogled čine uspješnima, njegovanima i romantičnima, od ovih frajera trebate pobjeći glavom bez obzira. Četiri "najgora" tako su:

1. Radoholičar Muškarac koji je u cik zore obrijan, obučen i spreman za posao, radi prekovremeno, a nakon toga završi na piću sa saradnicima, tipični je primjer radoholičara. To je čovjek koji spava par sati dnevno, novac voli najviše na svijetu, a i često ulazi u ljubavne afere s radnim kolegicama.

  1. Adrenalinski ovisnik

Čovjek opsjednut skijanjem, ronjenjem, ekstremnim biciklizmom nikad ne miruje i stalno ispituje svoje granice. Istraživanja su pokazala da u 30-im godinama života adrenalinski ovisnik postaje još angažiraniji, i teško pronalazi partnera koji to može pratiti.

3. Metroseksualac

Na prvi pogled opušten i ležeran, ovaj tip muškarca sate provodi u šopingu ili kod frizera i ima veoma visoko mišljenje o sebi. Često je vezan za majku i dijeli njeno mišljenje o životu i stvarima, a od partnerice traži potpunu pažnju

  1. Zavodnik Čovjek koji poznaje najbolje restorane, naručuje najbolja pića i kupuje poklone nedugo nakon upoznavanja s ženom, primjer je klasičnog zavodnika. Poklanja punu pažnju ženi, ali ključna je stvar da se tu ne nikad radi o jednoj ženi.