15 stvari koje (ni)ste znali o djevojkama

S
Sarajevo-x.com
10.1.2010. u 22:33
0
40
15 stvari koje (ni)ste znali o djevojkama
0
15 stvari koje (ni)ste znali o djevojkama
Žene vam mogu ‘pokloniti svoje srce’, u potpunosti se predati vama, biti vaše i dušom i tijelom, međutim uvijek postoje neke male tajne koje vam neće nikada same otkriti. Britanski mediji donose listu od 15 ‘strogo čuvanih ženskih tajni’, koje su objavljene u knjizi “Secret Garden”.
- Iako vaša djevojka ponekad galami na vas zbog toga što spavate u istoj majici u kojoj odlazite na posao, ona jedva dočeka da je navuče na sebe kada niste tu kako bi mogla uživati u mirisu koji ste ostavili na tom komadu odjeće.

- Žene ne vole kada muškarci neprestano plaćaju račune, no ipak smatrat će vas sebičnim ukoliko vi i dalje ne insistirate da platite račun kada se ona ponudi da to učini.

- Mada rijetko priznaju, djevojke prije no što po prvi put stupe u seksualni odnos sa svojim dečkom, često razmišljaju o tome kakav je on ljubavnik i kako izgleda njegovo nago tijelo.

- Djevojke nikada ne upoređuju svog sadašnjeg momka sa bivšim. Jer, iako možda nije savršen, novi dečko je uvijek bolji od bivšeg.

- Možda neće nikada priznati, ali djevojke željno iščekuju poziv svog dečka. Od trenutka kada se rastanete one počinju vrtiti telefon po rukama nadajući se vašem pozivu.

- Djevojke uvijek čuvaju prve razmijenjene poruke i neprestano ih čitaju, ali naravno i pokazuju najboljim prijateljicama.

- Ukoliko joj date svoju šifru od emaila ona će svakodnevno provjeravati vašu poštu i ‘nadgledati’ s kim se dopisujete.

- Djevojke vole znati šta vas uzbuđuje, zbog toga često prate koje porno stranice posjećujete.

- Također, djevojke uglavnom vole ‘žestoke’ momke, pa s vremena na vrijeme ‘pokažite zube’.

- Ono što svaku ženu interesuje jesu vaši bankovni računi, visina plate, imovina koju posjedujete… Nemojte odmah pomisliti kako su sve žene ‘sponzoruše’, ne, one se samo sigurnije osjećaju ako pored sebe imaju dobrostojećeg muškarca.

- Djevojke neprestano analiziraju svaki vaš pokret, izraz lica, gestikulaciju i svaku riječ.

- Svaka djevojka voli svog dečka načiniti ljubomornim jer je to njen način da se osjeti željenom. Stoga, kada je sljedeći put vidite kako flertuje s drugim muškarcem znajte o čemu je riječ.

- Svaki put kada želi da se posvađa s vama, djevojka to čini isključivo zbog toga što se osjeća zapostavljenom. Zbog toga nemojte odmah krenuti u kontra-napad, već joj posvetite malo više pažnje, a ona će to znati cijeniti.
.
- Također, djevojke vole da ih neprestano podsjećate na to koliko su vam bitne, te da im često govorite da ih volite i želite.

- I posljednja 'ženska tajna' je da bez obzira na to koliko je ona samostalna i bez obzira na njeno samopouzdanje svaka djevojka se osjeća sigurnije pored muškarca koji je čini sretnom, iako to možda nikada neće priznati.


Komentari (40)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: