10 okrutnih stvari koje žene rade muškarcima

S
Sarajevo-x.com
22.12.2011. u 18:38
26
39
10 okrutnih stvari koje žene rade muškarcima
26
10 okrutnih stvari koje žene rade muškarcima
Uprkos tome što su poznate kao nježniji spol, žene često znaju biti veoma okrutne prema muškarcima. Stručnjaci za veze su sastavili listu od devet najokrutnijih stvari koje žene rade muškarcima.
Ne javljaju se na telefon

Nakon što uspiju od djevojke dobiti broj telefona, muškarci su ponosni. No, nerijetko se radi o lažnom broju ili djevojka jednostavno ne želi da se javi.

Koriste muškarce kako bi im neko platio piće

Pojedine žene izlaze s namjerom da ne potroše svoj novac na piće. One računaju da će uz pomoć ženskih čari uvjeriti muškarce da finansiraju njihov provod. Da bi dobile besplatno piće žene će pribjeći flertu, ali na tome će se sve i završiti.

Koriste muškarce kako ne bi bile same

Žene će nerijetko pristati na veze s muškarcem koji im se ne sviđa iz jednostavnog razloga - žene ne vole biti same. Stoga, muškarci budite da oprezu i dobro procijenite motive zbog kojih je vaša "draga" pored vas, jer bi vam se moglo desiti da vas zamijeni čim naiđe bolja prilika.

Emocionalno manipuliraju muškarcima

Muškarci ne vole vidjeti ženu kako plače. Žene to znaju i često koriste suze kako bi dobile ono što žele.

Kritiziraju muškarce u javnosti

Bezdušne žene kritiziraju i ponižavaju muškarce u društvu i na javnim mjestima ne znajući da to više govori o njima nego o predmetu njihove šprdnje.

Koriste fizičko nasilje

Muškarci su uglavnom odgojeni tako da nasilje prema ženama smatraju znakom slabosti. No neke žene iskoristit će ovaj dio osobnosti muškarca kako bi nad njim dobile kontrolu. Znajući da joj nikad neće vratiti, ovakav tip žene koristi fizičku bol bez straha da će joj uzvratiti.

Kriju status veze

To nije najgora stvar koju žena može uraditi muškarcu, ali pokazuje nepoštovanje i neozbiljnost.

Uskraćuju seks

Žene često muškarcima uskraćuju seks jer žele od njih nešto dobiti ili ih jednostavno žele kazniti. Znaju da je većini muškaraca seks jednako važan kao i disanje tako da se ova metoda smatra veoma okrutnom.

Testiraju muškarce

Žene često znaju nazvati svog partnera u trenutku kada se sprema izaći sa prijateljima i zamoliti ga da promijeni planove bez nekog posebnog razloga. Žena zna da su izlasci sa prijateljima važni, ali ukoliko je zaista voli, izabrat će nju umjesto njih. Ovakvo testiranje u vezama je okrutno i jadno, poručuju stručnjaci.

Koketiraju s drugima kako bi potaknule ljubomoru

Žene koje otvoreno koketiraju sa drugim muškarcima u prisustvu partnera su nezrele i manipulativne i ništa ih ne opravdava.


Komentari (39)
Da biste mogli pisati komentare molimo da se prijavite ili registrujete...

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: