Brojni sadržaji
15

U sarajevskom parku Hastahana večeras nastupa ABBA Real Tribute Band

Klix.ba
I u ponedjeljak, 13. augusta, u parku Hastahana bilo je veoma zabavno.

Djeca su uživala u Jaffa Fun Parku, na trampolini, vrtuljku, voziću i u bazenu s pijeskom, a zaljubljenici u sportove igrali su košarke, odbojke i nogometa.

U Kinu u parku by Vegeta Natur prikazan je film "Goonies", dok je u Carlsberg Beer Gardenu prvo nastupio duo Haris i Merima, nakon čega je na istoj sceni svoj oproštajni koncert održala grupa Unplugged Plug.

Magično Kino u parku by Vegeta Natur večeras s početkom u 21 sat donosi projekciju filmskog klasika "The Adventures of Robin Hood" iz 1951. godine. U Carlsberg Beer Gardenu u sklopu programa War Up Session's večeras će nastupiti Beća i Faja.

U okviru glavnog programa Carlsberg Beer Garden Speciala koncert će večeras održati ABBA Real Tribute Band. Ova ekipa odličnih muzičara iz Zrenjanina oživjet će na sceni švedsku pop senzaciju ABBA, ne samo interpretacijom njihove muzike već i autentičnim kostimima i odličnom koreografijom.

Manifestacija "Ljeto u parku – Hastahana" traje sve do 15. septembra, do kada će građanima i posjetiteljima Sarajeva nastaviti nuditi brojne interesantne zabavne sadržaje.