Deichmann
15

Saznajte gdje vas očekuju najljepši modni dodaci ovog ljeta

Ususret vrućim ljetnim danima, svaka žena zna koliko je važno u ormaru imati spreman asortiman najljepše ljetne obuće, a kao i obično, najtraženije među njima bit će sandale.

Ove sezone, kolekcije koje stižu na police trgovina obućom oduševljavaju nas, a posebno se ističe ponuda u prodavnicama Deichmann, čije su izloge preuzeli neodoljivi modeli sandala s potpeticama, ravni modeli, sandale obiljem boja, stilova i savršenim modelom za svaku prigodu.

Nova kolekcija ljetnih cipela sandala neće vas ostaviti ravnodušnima i čini se kako će u Deichmannu baš svi pronaći ponešto za sebe.  

Udobnost i stil koji želimo svaki dan

Prvi trend kojeg ćemo sa zadovoljstvom prihvatiti ove sezone su ravne sandale u mnoštvu boja. Ove sandale su posebno atraktivne i tražene jer će vam omogućiti igru stilova, izbjegavanje monotonije, a pritom će se tako lako uklopiti u vaš jedinstveni stil. Odvažite se isprobati nove kombinacije boja i izrazite svoju modnu kreativnost na najbolji način. U Deichmannu ćete pronaći ravne sandale i natikače u bojama koje slave ljeto, preplanuli ten i vesele ljetne kombinacije. Magenta, narančasta, zelena i sve nijanse neonskih boja – ravne sandale iz Deichmanna bit će neizostavan modni dodatak ovog ljeta.

Potpetice za vruće izlaske

Kolekcija sandala u Deichmannu nudi širok izbor stilova. Ako ljeto ne možete zamisliti u ravnoj obući, već se inspirirate elegancijom večernjih zabava na otvorenome - za vas imamo dobre vijesti! Deichmann donosi bogatu ponudu predivnih sandala s potpeticama koje će vas oduševiti i vjerno pratiti u svaki izlazak, a uz sve popularniji trend širih, block potpetica, u ovim sandalama ćete bez problema provesti i cijeli dan. Možete birati između minimalističkih modela s elegantnim, tankim remenjem, upečatljivijih sandala s ukrasima i vezicama, sandala s platformama u neutralnim bojama, ali i cijeloj paleti duginih boja. Koji god stil preferirate, uz nove kolekcije u Deichmannu pronaći ćete savršen par koji će istaknuti vašu individualnost i upotpuniti svaki ljetni outfit.

Kombinirajte svoje sandale s potpeticama s torbicom u kontrastnoj boji za dramatičan efekt ili s neutralnom torbicom za sofisticirani izgled. Ne zaboravite dodati nekoliko statement dodataka poput narukvica ili privjesaka kako biste upotpunili svoj ljetni stil. Bilo da se odlučite ravne sandale ili visoku potpeticu – Deichmann je za vas pripremio savršen model za ljeto prepuno stila. Posjetite službenu web stranicu, razgledajte ponudu i uputite se u najbližu Deichmann trgovinu po svoj novi par omiljenih sandala!