{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Nirvana Avdanović ima 18 godina, studira na PMF-u i uči svirati gitaru

28.7.2013. u 21:00
1
Nirvana Avdanović ima 18 godina, studira na PMF-u i uči svirati gitaru
1
Mlada Nirvana Adamović iz Zavidovića učestvovat će na izboru za Interfly & Miss Earth BiH 2013, a za naš portal kaže da neka titula ne bi bila naodmet.
Nirvana je rođena u Zavidovićima, gdje je završila gimnaziju, a školovanje će nastaviti na Prirodno-matematičkom fakultetu u Sarajevu.

Na izbor Interfly & Miss Earth BiH 2013 se prijavila jer želi ispitati svoje granice i vidjeti dokle može stići. Također, želi steći nova iskustva i družiti se sa drugim učesnicama.

Nirvana očekuje da će na takmičenju bolje upoznati sebe i steći iskustva koja će joj biti korisna u životu. Rekla je da u modelingu želi ostvariti nešto više.

Osamnaestogodišnja ljepotica je trenutno na raspustu, koji želi iskoristiti što bolje. Druži se sa prijateljima i uči svirati gitaru. Nema određeni tip muškarca, jer kaže da srce ne bira.

Nirvana na fotografijama nosi haljinu salona MINEA iz Vogošće, za šminku su bile zadužene Maja Koristović Talović i Vesna Husić za Kryolan, frizuru Haris Vesnić za Harologi i obuću Deichmann.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: