Promo
173

Inoma Concept Store konačno i u Banjoj Luci

Delta City shopping centar na radost stanovnika najvećeg grada na Vrbasu i svih drugih posjetioca od 18. aprila obogaćen je otvorenjem Inoma Concept Storea.

Otvaranju mjesta koje pruža jedinstveno iskustvo kupovine prisustvovali su brojni Inoma partneri i predstavnici medija. U predivnom ambijentu u prepoznatljivom Inoma duhu ponuđen je širok asortiman luksuznih satova i nakita, visoko selektivnih parfema, te preparativne i dekorativne kozmetike.

Osnovni motiv Inoma Concept Storea je stvaranje ugodnog ambijenta i odlične usluge, sa stalnim inovacijama, drugačijim postavkama i tematskim sadržajima. Ležerna elegancija i prefinjenost kojom plijene satovi mnogobrojnih svjetski priznatih brendova, uz potpis pariskog šika, talijanskog dizajna i prepoznatljive švajcarske kvalitete poželjeće dobrodošlicu svim posjetiocima.

Na samom vrhu liste želja Inoma kupaca nalaze se Escada, Jaguar, Swiss Military Hanowa, Cerruti 1881, Bering, Festina i Esprit. Za ljubitelje nakita izdvojili bismo vrhunsku austrijsku kuću FreyWille, te nakit Escada, Brosway i Fraboso.

Za jedinstvene čulne doživljaje odgovorni su raskošni mirisi luksuznih niche parfemskih kuća, Amouage, Kilian, Xerjoff, Nasomatto, Parfums de Marly, Acqua di Parma, Montale, Mancera, Juliette has a gun, Ormonde Jayne, Escentric Molecules, Casamorati, MiN New York.

Prijatelji Inome store-a autorizovane za niche parfeme jedinstvene izradom, susret s ovim parfemskim brendovima okarakterizovali su kao parfemski hedonizam koji se ne može doživjeti nigdje drugo. Uz Niche mirisnu priču u Inoma Concept Store-u nalaze se i visokoselektivni brendovi kao što su Dior, Lancome, Hermes, Prada, te brojni komadi dekorativne i preparativne kozmetike ekskluzivnog uvoza – Sisley, Dior, Lancome, te mnoge druge selektivne kuće.

Neiscrpna riznica Inoma Concept Store-a upotpunjena je ekskluzivnošću čuvenih brendova naočala kao što su Dita, Bottega Veneta, Tom Ford, Cutler and Gross, Miu Miu, Dolce & Gabbana, Chloè i drugi. Posjetioci Inoma Concept Storea u Sarajevu i Tuzli naglašavaju ekskluzivnost, sofisticiranost i ugodnu atmosferu Inominih poslovnica koja upotpunjuje sveukupan doživljaj ovako koncipiranih carstava luksuza.

Inoma Concept Store doslovno prati i poštuje trendove koje diktiraju renomirane dizajnerske kuće u svijetu, zbog čega može odgovoriti željama najzahtjevnijih kupaca, bilo da traže nešto za sebe ili savršen poklon za druge.

Inoma Concept Store 19. aprila primio je i prve posjetioce, kojima je kao i onima koji će tek doći ljubazno poručeno "dobrodošli na mjesto susreta i kupovine s ugođajem, mjesto pažljivo biranih luksuznih dodataka kojem ćete se uvijek iznova vraćati".