Qatar Airways
27

Igrajte igru spretnosti Qatar Airwaysa i osvojite povratnu avionsku kartu za bilo koju destinaciju u svijetu

Ukoliko ste dobri u igrama spretnosti, Klix.ba i Qatar Airways poklonit će vam povratnu avionsku kartu za bilo koju destinaciju u svijetu.

Naime, svakog dana od ponedjeljka do petka (od 16. do 20. decembra) na portalu Klix.ba bit će objavljene križaljke, čijih će pet spojenih rješenja činiti logičku cjelinu.

NAJBRŽI ČITATELJ koji ostavi u komentaru spoj tačnih rješenja svih 5 križaljki na posljednji članak Igre spretnosti, a koji će biti objavljen 20. decembra tačno u 12.00h, dobit će avionsku kartu kompanije Qatar Airwaysa za bilo koje odredište u svijetu.

Šta treba da uradiš?

1. Registruješ se na portalu Klix.ba koristeći e-mail adresu u kojoj su sadržani lični podaci, npr. [email protected].
  1. Rješavaš križaljku na portalu Klix.ba svaki dan u periodu od 16. do 20. decembra. Rješenja križaljke koristiš da složiš logičku cjelinu koja se sastoji od pet riječi.

  2. Prijaviš se na newsletter Qatar Airwaysa putem upitnika koji će se nalaziti desno od križaljke.

Oni koji budu unosili komentare ispod posljednje objave 20. decembra, također pristaju da njihova adresa bude uvrštena u newsletter kompanije Qatar Airways.

Kartu možete preuzeti do 28. februara 2020. godine u uredu kompanije Qatar Airways u Sarajevu. Putovanje mora početi do 30. aprila 2020. godine. Avionska karta vrijedi tri mjeseca od datuma izdavanja i može biti izdata samo na ime pobjednika.

Qatar Airways je nacionalna aviokompanija države Katar koja više od 20 godina pruža usluge prema više od 160 destinacija. Za te aktivnosti koristi modernu flotu koja ubraja više od 250 aviona. Qatar Airways je najbrže rastuća aviokompanija na svijetu, a ove je godine dodala i niz novih destinacija poput Rabata u Maroku, Izmira u Turskoj, Malte, Davaa na Filipinima, Lisabona u Portugalu i Mogadisha u Somaliji.

Aviokompanija je nedavno dodala i destinacije Langkawi, Malezija i Gaborone, Bocvana, dok su za 2020. godinu već najavljene Luanda, Angola i Osaka, Japan.