Gastro
12

Zdrav obrok za nekoliko minuta uz dmBio

Često vam se desi da ne znate šta pripremiti danas za ručak? U nedostatku ideja pribjegavate brzim i nezdravim obrocima? Želite se hraniti zdravo ali ne znate odakle početi? U tome vam mogu pomoći ideje iz dmBio kuhinje.

Želeći naglasiti važnost zdrave i uravnotežene ishrane, naročito u zimskim danima, kompanija dm drogerie markt pripremila je zdrave i ukusne recepte koristeći dmBio proizvode koji su proizvedeni od isključivo organskih sastojaka. U posebno štampanoj Mojoj knjizi recepata pronaći ćete osam recepata ali i mnogo prostora za vaše ideje i recepte za svakodnevno uživanje u zdravim obrocima. Moja knjiga recepata poklon je u svim dm prodavnicama do 11.2. za kupovinu dmBio proizvoda iznad 15 KM. Uz to, na portalu klix.ba naredne četiri srijede očekuju vas dmBio video recepti sa super idejama za kuhanje. Jednostavni i brzi za pripremu a uz to ukusni i zdravi obroci sigurno će naći mjesto i na vašem jelovniku.

Naš današnji prijedlog zdravog obroka su dmBio pogačice. Jednostavne za pripremiti a uz to i praktične za ponijeti u školu, na fakultet ili posao. Način pripreme te potrebne sastojke pogledajte u videu iznad.

Kompanija dm sredinom 2015. godine predstavila je vlastitu robnu marku prehrambenih proizvoda iz organske proizvodnje – dmBio. Na policama svojih trgovina danas nudi više od 320 dmBio proizvoda: od zdravih napitaka, začina i zaslađivača, žitarica i mahunarki, tjestenine, sosova, grickalica i suhog voća, do slatkih i slanih namaza.