Gastro
12

Promo / Zabava uz pivo i kobasice: Novosadski Oktoberfest 20. i 21. oktobra u Master Centru Novosadskog sajma

Na novosadskom Oktoberfestu 20. i 21. oktobra nastupaju Hladno pivo, SARS, Orthodox Celts, Drum ‘N’ Zez, Prljavi inspektor Blaža i Kljunovi, Love Hunters, Amajlija i mnogi drugi, a organizatori najavljuju odličnu zabavu uz mnogo piva i kobasica.

Ulaznice za festival su u prodaji putem Gigstix mreže. Svoju ulaznicu nabavite na vrijeme klikom ovdje.

Prošlogodišnji "Oktoberfest" u Novom Sadu posjetilo je preko 15.000 ljudi, a sve ulaznice su bile prodate nekoliko dana uoči događaja. Tokom dva dana festivala popilo se 32 hiljade litara piva, pojelo 5 hiljada kobasica i preko 10 hiljada pereca, a festival je prošao bez ijednog incidenta i intervencije policije i hitne pomoći. Obje večeri publika je navijala za najbolje u brzom ispijanju piva i držanju krigli.

Novosađani i njihovi gosti biće u prilici i ove godine da uživaju u više desetina brendova piva iz cijelog svijeta, bavarskim kobasicama, perecama i puno dobre zabave.

Ovogodišnji izvođači najavljuju sjajnu zabavu i odlične svirke:

"Ko i svaki put iliti sportskim rječnikom rečeno, ostavit ćemo srce i dušu na terenu, nadam se da će publika biti naš šesti igrač i ne sumnjam da će rezultat biti pozitivan", poručuju iz Hladnog piva.

"Znate, postoje koncerti kada se svi 'otkače', i publika, i izvođači, pa i organizatori. Prošlogodišnji nastup Kelta na Oktoberfestu je bio baš takav, ali i poseban iz nekoliko razloga od kojih je glavni onaj da smo tim koncertom zaokružili jednu eru u istoriji grupe Orthodox Celts, ali i zakoračili u novu. Da se pripremate počnite već sad jer, kao što znate, The Celts Strike Again uvek i svuda", dodaju Orthodox Celts.

"Publika može da očekuje da ćemo izvesti, njima drage, pjesme S.A.R.S.-a uz maksimum pozitivne energije sa bine", nastavljaju momci iz grupe S.A.R.S.

I ove godine "Novosadski Oktoberfest" će dvije nedjelje uoči festivala imati svoj štand na Trgu slobode u centru Novog Sada gdje će fanovi biti u prilici da kupe suvenire, ali i da uživaju u pivu, kobasicama i perecama. Takođe, organizatori planiraju kasting za konobarice i konobare "Oktoberfesta" i druge promotivne aktivnosti.

Detalji programa i rezervacije mjesta za sjedenje mogu se vidjeti na sajtu festivala. Na zvaničnom sajtu možete se prijaviti i za takmičenje u držanju krigle piva i vidjeti i druge nagradne igre koje su organizuju.

Partnerski hoteli "Novosadskog Oktoberfesta" imaju povlašćene cijene smještaja samo za goste koji rezervišu putem našeg festivala, sve informacije možete dobiti na email [email protected]