{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Uživajte u vinima tokom Wine Weekenda u Sarajevu

23.10.2012. u 15:49
0
Uživajte u vinima tokom Wine Weekenda u Sarajevu
0
Uživajte u vinima tokom Wine Weekenda u Sarajevu
U hotelu Europe će tokom vikenda biti održan festival vina, simboličnog naziva "Wine Weekend", a vrata svim zainteresovanim će biti otvorena od 17 do 22 sati.
‘’Wine Weekend’’ neće imati sajamski karakter, već je prvenstveno okrenut ka podizanju svijesti posjetitelja u ispijanju vina, upoznavanju same tehnike i nauke u spravljanju vina, međusobnim razgovorima s vinarima, poslovnim kontaktima i sl.

Pored renomiranih vinarija organizatori su omogućili gastro kutak, gdje će domaći proizvođaći predstaviti specijalitete koji će se odlično spojiti sa predstavljenim vinima.

Vizija Wine Weekenda jeste promocija vinske industrije i kulture vina, promocija turističke i ugostiteljske ponude, proširenje gastro ponude u Bosni i Hercegovini, kao i samu promjenu imidža BiH, te promociju i razvoj sajamskog i festivalskog turizma.

Organizatori očekuju posjetu od približno 1.000 osoba u dva dana, a nakon festivalskog dijela svi posjetitelji će biti pozvani u eminentne sarajevske restorane i klubove na zabave gdje će vinari imati svoje promocije.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: