Gastro
16

Ugostiteljski lanac UniMa caffe&restaurant u decembru otvara još jedan objekt

Uskoro na najfrekventnijem mjestu Ilidže, Butmirska cesta br. 21, otvorit će se UniMa Express restoran.

Objekat ima za cilj prvenstveno prijatnu i ugodnu atmosferu, dobru zabavu i opuštanje. Nadovezuje se na lanac projekata kompanije Tahmid d.o.o. Sarajevo, raspolaže jedinstvenim prostorom za Exspress restoran, zatim prostorom za caffe slastičarnu i prostorom koji je posebno uređen za nargilhanu.

U ljetnom periodu bit će na raspolaganju i bašta veličine 250 kvadratnih metara koja će imati zabavni park za djecu te posjeduje 200 parking mjesta.

Vlasnik kompanije Tahmid d.o.o. i UniMa Group pod čijim je vlasništvom lanac ugostiteljskih objekata je magistar Nermin Hubić.

"Svaki naredni objekat je rezultat prihoda već postojećih", istakao je Hubić.

U ovaj objekat je uloženo cca 200.000 maraka, te je planirano upošljavanje 20 ljudi. Objekat je ukupne površine 526,66m².

Nermin je poznat po tom da svaki novootvoreni objekat ima svoju priču te uz pomoć ambicioznih i profesionalnih ljudi na polju arhitekture, dizajna i ugostiteljstva realizuje ideju.

Među novootvorenim objektima je i "Kaldrma" na Baščaršiji, čiji je enterijer realizovan na asocijaciju samog naziva objekta te raspolaže ambijentom za sve starosne dobi.

U uslugama Express restorana možete uživati već od početka decembra, uskoro će se znati zvaničan datum. UniMa caffe&restaurant za narednu godinu planira realizaciju novih projekata i otvorenje novih ugostiteljskih objekata.

Neki od novih projekta su trenutno u završnoj a neki u predugovornoj fazi, a o lokacijama novih objekata javnost će biti pravovremeno obaviještena.

Posjetite nas i sami se uvjerite da je ovo mjesto gdje ćete se opustiti i uživati.