Za ljubitelje kafe
766

Promo / U Sarajevu je otvoren novi ugostiteljski objekat Coffee Station

Ovih dana je otvoren Coffee Station na adresi Zagrebačka 4A, mjesto koje do sada Sarajevo nije imalo. Novi ugostiteljski objekat ima za cilj ponuditi Sarajevu relaksirajući, nesvakidašnji i moderan ambijent uz degustiranje svjetske kafe i fenomenalne hrane.

Coffee Station pravi je mali raj za ljubitelje Lavazza kafe. Osoblje ovog objekta čine vrhnuski poznavaoci kafe koji će i vas pretvoriti u prave stručnjake i ljubitelje ovog napitka. Pored kafe moći ćete uživati i u mnogobrojnim napicima, od čajeva veoma poznatog brenda Althaus do jednako poznate Eraclea tople čokolade.

Tokom ljeta, u ovu stanicu možete svratiti i na ledenu kafu ili cijeđene sokove koji će vas osvježiti i opskrbiti energijom. Bavarski, Grčki, Italijanski i Engleski doručak začinit će vaš početak dana i unijeti svjetski dašak u centar Sarajeva. Bogata ponuda iz raznovrsne kuhinje Coffee Station-a činit će da u svakom danu budemo vaša nezaobilazna stanica. Hot Cherry, pohovani sladoled, američki palačinci i pohovana banana samo su neke od slastica koje će vas pri svakom dolasku bacati u slatke dileme.

Ništa manje ravnodušnim neće vas ostaviti ni upečatljivi ambijent ovog objekta. Terasa u kojoj ćete uživati tokom sunčanih dana sa pogledom na Vilsonovo šetalište.

Za sve pravovremene informacije o radu vaše omiljene stanice posjetite Facebook stranicu i saznajte više o raznovrsnoj ponudi Coffee Stationa.

"Posjetite nas i otkrijte zašto će Coffee Station postati vaša svakodnevna stanica kojoj ćete se uvijek rado vraćati"- poručuju iz novootvorenog objekta.