Gastro
65

U Londonu se otvara restoran u kojem će gosti jesti potpuno goli

Klix.ba
Restoran koji omogućava gostima da jedu obroke potpuno goli, otvara se ovoga ljeta u Londonu. Restoran Bunyadi ima za cilj da pruži potpuno prirodno iskustvo tokom jela, gdje će sve biti svježe i čisto.

Restoran će imati i poseban odjeljak za obučene, odnosno one koji još uvijek nisu dovoljno hrabri da se odluče na ovakav korak. Restoran će se otvoriti u junu ove godine na još uvijek nepoznatoj lokaciji u centru glavnog grada Engleske.

Gosti Bunyadi restoran će uživati u potpuno prirodnom ambijentu, što podrazumijeva enterijer od drveta te pribor za jelo i posuđe ručno izrađeno od gline.

"Vjerujemo da ljudi trebaju dobiti priliku da uživaju u drukčijem noćnom izlasku koji podrazumijeva objedovanje bez struje, plina, telefona, pa čak i bez odjeće. Ideja je da iskusi duh potpune slobode“, izjavio je Seb Lyallje.

Nema sumnje da je ovo jedan od najvećih izazova kada je u pitanju lanac restorana u Londonu, a vlasnici su i više nego uzbuđeni. Svlačionice i ormari će biti dostupni za one koji skidaju odjeću s donjeg dijela tijela, a fotografiranje će biti zabranjeno.