{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Sredinom novembra u Sarajevu će biti održan festival žestokih pića i rakija "Spirit Fest"

3.11.2014. u 09:09
66
27
Sredinom novembra u Sarajevu će biti održan festival žestokih pića i rakija "Spirit Fest"
66
Sredinom novembra u Sarajevu će biti održan festival žestokih pića i rakija "Spirit Fest"
Za obožavaoce "dobre kapljice" drugi po redu Internacionalni festival žestokih pića i rakija "Spirit Fest" Sarajevo održat će se 21. novembra u hotelu Holiday u Sarajevu.
"Festival će okupiti veliki broj izlagača iz BiH i regiona sa ciljem njihove promocije, degustacije proizvoda, stručnog ocjenjivanja kvaliteta i naravno unaprijeđenja ovog tržišnog segmenta. Veliki broj izlagača iz BiH i regiona koji su prepoznali kvalitet organizacije žele putem našeg festivala promovisati svoje proizvode u našem glavnom gradu i BiH", navodi se u saopštenju.

Cilj festivala jeste da se potrošači, ugostitelji i distributeri upoznaju sa kvalitetom ponude koja ovaj segment tržišta čini mnogo širom nego što ona zapravo jeste.

"Ovim putem želimo pozvati ugostitelje da se putem festivala informišu i upoznaju sa kvalitetom rakija, likera i žestokih pića kako bi unaprijedili svoju ponudu sa kvalitetnim proizvodima iz oblasti navedenih proizvoda. Ispred organizacije smo se potrudili na festival dovesti velike brendove iz BiH i regiona koji svojom ponudom privlače obožavaoce dobre kapljice", dodaje se u saopštenju.

Za najbolje ocijenjene rakije organizatori su obezbjedili medalje i plakete kao i to da dobitnici nagrada stiču pravo da to naglase na etiketama svojih proizvoda za one rakije ili likere za koje je izuzet uzorak za ocjenu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Odakle prikupljate informacije o zdravom životu i prijetnjama po zdravlje?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: