Gastro
0

Samo preko eKupona 50% popusta u ćevabdžinici Petica

Sponzorirani članak
Kažu da pravi Bosanci i Hercegovci uvijek mogu jesti ćevape, stoga će vam se sigurno svidjeti nova ponuda na najpopularnijem bh. portalu za grupnu kupovinu - eKuponu. Za 10 KM dobijate dvije velike porcije ćevapa i dva pića po izboru u jednoj od najpoznatijih ćevabdžinica u Sarajevu, Petica - Ferhatović.

Ćevapi su nacionalni bosanski specijalitet i svako ko dođe u našu zemlju rijetko ode, a da ih ne proba. Svaka regija ima poseban način pripremanja ovog specijaliteta, pa tako imamo i banjalučke i travničke ćevape, no svakako su možda i najpoznatiji ukusni sarajevski ćevapi. Recepti za pripremu su strogo čuvana tajna svakog ćevabdžije.

Svako voli pojesti ukusne ćevape, stoga portal eKupon u saradnji sa ćevabdžinicom Petica - Ferhatović donosi izvanrednu ponudu.

Umjesto 20 platite 10 KM za dvije velike porcije i uživajte u okusu pravih sarajevskih ćevapa, a naravno, nakon toga naručite i piće.

Jedna osoba može kupiti najviše šest kupona, dva za sebe i četiri na poklon.

Ćevabdžinica Petica - Ferhatović se nalazi u srcu Baščaršije, a otvorena je za vrijeme Olimpijskih igara u Sarajevu 1984. godine.