Sarajevo
196

Promo / Restoran Yellow Submarine u petak svečano otvara svoja vrata

Povodom otvaranja, u petak 29. septembra 2017. godine, budite gosti restorana Yellow Submarine i uživajte besplatno u svemu što nudi u terminu od 13:00 do 18:00 sati.

Posebnim ga čini savršeno partnerstvo izvrsne gostoljubivosti i izvrsne hrane u ugodnom ambijentu. Restoran je namijenjen za sve generacije i razne prilike s ciljem da se ljudi upoznaju, druže i provode svoje najljepše trenutke upravo tu.

Restoran Yellow Submarine je lociran u ulici Zagrebačka 4A u Sarajevu. Tačnu lokaciju pogledajte ovdje.

Enterijer restorana Yellow Submarine veoma je prepoznatljiv, izdvaja se po svojim arhitektonskim rješenjima. Restoran Yellow Submarine uređen je tako da možete uživati u komfornom spoju udobnog modernog namještaja i pažljivo kreiranog osvetljenja. Izgledu restorana dodatno doprinosi i sjajna bašta koja ima i dio namijenjen za zabavu najmlađih.

Meni restorana Yellow Submarine bogat je raznim specijalitetima, od teletine i piletine, domaćeg doručka, pizze, paste, salate, wok specijaliteta, maslenice, kao i menija za najmlađe. U ponudi se nalaze najkvalitetnija bijela i crna vina, veliki izbor piva i rakija. Na kraju obroka zasladite uz najukusnije kolače i torte, pravljene s mnogo ljubavi i pažnje. Hrana je izvrsnog okusa, ne čekate je dugo, a cijene su prilagođene svačijem džepu.

Dođite i osjetite toplinu koju ovaj restoran nudi te budite među mnogim koji svaki dolazak pamte i dugo prepričavaju. Ovdje cijene vaše mišljenje te vas ljubazno mole da im uvijek ostavite povratnu informaciju. Žele biti najbolji jer su tu zbog vas.

Dođite i uživajte!

Restoran Yellow Submarine Sarajevo Zagrebačka 4A Sarajevo 033 951 289