Tako je na adresi Kranjčevićeva 11, osim rustikalnog interijera s nježnim pastelnim nijansama koji ćete odmah pri ulasku zapaziti i ugodno se smjestiti, predstavljen novi super zanimljiv jelovnik obiteljskog restorana Bon Appetit koji vodi ambiciozni chef Goran Vuk.
"Nađete li se u blizini svakako probajte fantastičnu janjetinu iz domaćeg uzgoja kuhanu u tamnom umaku sa zapečenom palačinkom od blitve i kapule, zatim mediteranske delicije kao što je morska teća s grdobinom, kozicama i hobotnicom, zanimljive salate, i naravno, njihov karakteristični američki hamburger kojem nećete moći odoljeti."- poručuje restoranski konzultant Dragan Grbić.
U ovom restoran ima i novina s osvrtom na tradicionalnu bosansku kuhinju kao što je dekonstruirani sarajevski kebab s tri umaka interpretiran na moderan način. A zasladiti se možete i svježe pripremljenim slasticama od belgijske callebaut čokolade, creme broulee-om od naranče ili arapskim malabijem s ružinom vodicom, kadaifom i umakom od malina.
Bon Appetit, već sada djeluje kao savršeno mjesto za dnevni, ali i večernji izlazak obogaćen ugodnom atmosferom i još ugodnijim okusima za vaše nepce. Rezervacije se mogu izvršiti na broj 061 287 618.