Gastro
0

Promo / Probudite proljeće uz Dolcela pudinge: Premium kokos, vanilija i čokolada

Stigli su topliji i duži dani. U nama se budi optimizam, a tijelo i um žude za akcijom. Zato izađite, baterije napunite na suncu, a svoje kuhinjske zdjelice ukusnim Dolcela pudinzima.

Vrijeme je da tešku i tamnu odjeću spremite u ladice i posegnete za šarenim i veselim bojama. A vrijeme je i da iz kuhinjske ladice izvučete nekoliko posudica i pripremite ukusan i lagan desert, svima omiljen - Dolcela puding.

Započnite proljeće novim okusom - kokosom

Proljeće je najlakše dozvati u svoj dom novim, egzotičnim okusom Dolcela Premium puding kokos. Okusi dalekih i toplih krajeva izmamit će vam osmijeh na lice pri prvom kušanju. Raskošan, mirisan, a istovremeno nenametljiv i nježan, Dolcela Premium puding kokos razigrat će vam maštu, a u kombinaciji s, primjerice, čokoladom, uvest će vas u proljeće na najukusniji mogući način.

Vanilija i čokolada, dva okusa uvijek draga

Priroda i sunce. Vanilija i čokolada. Neke su kombinacije vječne. Posegnite za prepoznatljivim, kremastim okusom Dolcela pudinga od čokolade ili od vanilije.

Klasika koju nudi Dolcela puding vanilija brzo se i lako pretvara u gozbu za nenadane goste ili slatko iznenađenje za obiteljskim stolom. Dovoljno je dodati omiljeno svježe voće, kekse ili puding jednostavno ukrasiti šlagom. Puding će odlično poslužiti i za sve vaše kremaste kolače i torte.

S Dolcela čokoladom nema greške. Brza priprema, pun čokoladan okus, a sve spremno za nekoliko minuta. Znamo, najteže je čekati da se ohladi, pa to vrijeme iskoristite pregledavajući Dolcela aplikaciju. Više od 1.000 slatkih recepata dat će vam ideju i inspiraciju za najukusnije slastice.

Iskoristite energiju proljeća, probudite kreativnost u sebi, istražite nove recepte, nove okuse i prepustite se uživanju kakvo vam mogu osigurati samo ukusni Dolcela pudinzi.