Gastro
0

Posjetite Zimski market Importanne centra i podržite domaću proizvodnju

Od 14.12. do 18.12.2016. godine u Importanne centru u Sarajevu se održava Sajam domaćih proizvoda pod nazivom Zimski market Importanne centra u organizaciji Urban Managementa.

Na Zimskom marketu okupit će se domaći proizvođači iz cijele BiH koji su tu kako bi promovisali svoje proizvode. Većinom su to proizvodi koji se proizvode unutar porodičnih biznisa pa im je kao takvima teže doći na tržište.

Zimski market je za njih idealna prilika da predstave svoj rad i pokažu kako i mali proizvođači mogu proizvesti kvalitetne proizvode. Na Marketu se mogu naći razni proizvodi, od prehrambenih do tekstilnih kao i razne usluge koje izlagači nude, a za posjetitelje Marketa obezbjedili su prigodna sniženja i poklone.

Neki od izlagača su: Art pletenje, Auto škola Life Line, Čokoladni svijet-Tuzla, Džudžo-kožne rukavice Visoko, Fress, Jukan Eko hrana, Med Čolić-Trnovo, Hanix-Bosanska Gradiška i mnogi drugi.

U subotu će u Importanne centru biti organizovan i poseban program za najmlađe uz omiljene likove Mašu i Medu. Program počinje u 13 sati.

Posjetite Zimski market u importanne centru i podržite domaću proizvodnju.