Uz ličnu poruku
0

Pošaljite dragim osobama radost uz Mentos Rainbow poštu

Sarajevo-x.com
Tokom proljetnih dana, ispunjenih svježim zrakom i toplinom sunca, Mentos predstavlja jedinstvenu uslugu – Mentos Rainbow poštu. Zahvaljujući ovoj usluzi, sada možete slati ukusne Mentos Rainbow bombone dragim osobama, sa osobnom porukom unutar koverte. Na ovaj način širi se užitak i radost i također se mogu osvojiti vrijedne nagrade.

Za sudjelovanje u Mentos Rainbow Pošti registrujte se na slijedećem portalu: www.mentosrainbow.com i pošaljite radost prijateljima koji su već registrirani.

Na jednostavan način možete izabrati kome ćete poslati svoj pozdrav i napisati osobnu poruku, a Mentos će se pobrinuti da je željena osoba i dobije. Pisma će biti poslana u kovertama duginih boja i biti dostavljena na adresu primaoca besplatno. Vrijeme slanja pisama i dobrih vijesti se vraća zahvaljujući Mentos Rainbow pošti.

U svakoj koverti duginih boja nalazi se paketić voćnog osvježenja Mentos Rainbow bombonica kao slatko iznenađenje, osobna poruka i jedinstveni kod za igru. Ovaj kod može donijeti mnogo sreće onome ko ga dobije i može osvojiti iPod Nano. Oni koji šalju Mentos Rainbow poklon paketić također mogu osvojiti nagrade sakupljajući bodove za poslane paketiće preko www.mentosrainbow.com, kao i kada šalju virtuelni Rainbow svojim Facebook prijateljima. Svake sedmice, pošiljalac sa najviše sakupljenih bodova bit će nagrađen.

Online verzija Mentos Rainbow pošte bit će dostupna i na gradskim ulicama - mobilnim Mentos poštanskim sandučićima. Također je moguće i na taj način poslati slatko iznenađenje i lijepe poruke dragim osobama.

Mentos Rainbow poštu, koja na jedinstven način nudi slanje uzoraka bombona, kao i širenje pozitivnih emocija, osmislila je talijanska kompanija Perfetti Van Melle. Ova kompanija je jedna od vodećih proizvođača bombona na svjetskom tržištu. Pored Mentos bombona, upakiranih u tradicionalne rolnice, dio proizvoda ove kompanije su i također poznate Mentos žvakaće gume, Chupa Chups i Alpenliebe.