Gastro
3

Počinje velika nagradna igra "Dočekaj ljeto uz Pan"

Sjajna vijest za sve ljubitelje piva stiže iz kompanije Carlsberg BH. Naime, sutra, 1. maja 2015. godine u 00:00 sati, počinje velika nagradna igra Pan piva pod nazivom "Dočekaj ljeto uz Pan". Učestvovati je jednostavno, a nagrade su odlične!
Potrebno je da kod koji se nalazi sa unutrašnje strane čepa Pan piva (na bocama Pan piva sa specijalnom vratnom etiketom gdje se nalazi i naziv nagradne igre) pošaljete SMS-om na broj 091 210 114 i to je to.

Tako ulazite u izbor za osvajanje sjajnih nagrada u svakodnevnim nagradnim izvlačenjima i baš vi možete osvojiti SVAKI DAN Pan frižider pun piva, pet peškira za plažu i pet paketa Pan piva, SVAKE SEDMICE sedmodnevni boravak na moru za dvije osobe uz plaćene troškove prijevoza ili GLAVNU NAGRADU automobil Golf 7.

Tako će Pan u svakodnevnim izvlačenjima podijeliti ukupno 514 sjajnih nagrada, a već u ponedjeljak, kad će se neki od vas uveliko osvježavati uz novi Pan frižider pun piva, bit će izvučen i dobitnik prve sedmične nagrade. Već tada, neko će zajedno sa svojim saputnikom moći započeti pakovanje kofera za sedmodnevni boravak na moru.

Naravno, možete slati neograničen broj različitih kodova i time povećati svoje šanse za osvajanje neke od nagrada, a kodove možete pronaći na čepovima staklenih boca svih litraža Pan piva: Pan Lager, Pan Zlatni i Pan Radler Limun.

Detalje o izvlačenjima, dobitnicima kao i sve ostale informacije o nagradnoj igri možete pronaći na Pan BiH facebook stranici. Ali ne brinite, svi dobitnici će neposredno po izvlačenju biti telefonski kontaktirani, a nagrade će im biti dostavljene na kućnu adresu. U slučaju osvajanja sedmične nagrade, dobitnike će kontaktirati predstavnik turističke agencije, kako bi se dogovorili o željenoj destinaciji, vremenu polaska i ostalim detaljima nezaboravnog ljetovanja.

Nagradna igra traje do 15. juna 2015. godine i ako želite sjajno ljeto, dočekajte ga uz Pan!