{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Novi bh. brend - čokoladica osvaja tržište: Chocofun spaja čokoladu i zabavu

16.10.2015. u 15:38
118
Novi bh. brend - čokoladica osvaja tržište: Chocofun spaja čokoladu i zabavu
118
Kompanija Megamix d.o.o., kao jedna od vodećih distributerskih kompanija u Bosni i Hercegovini, ovih dana plasirala je na tržište novi bh. brend čokoladica pod nazivom Chocofun.


Čokoladice su dostupne u četiri okusa – jagoda, kafa, kikiriki i kokos. Vođeni poslovnom idejom osnaživanja domaće privrede, jedna od vodećih distributerskih kompanija u Bosni i Hercegovini odlučila se za plasman proizvoda koji je u potpunosti proizveden u našoj zemlji, a nameće se kvalitetom i veselim dizajnom.

Chocofun čokoladice dostupne su u lancu većih tržnih centara kao što su Konzum, Robot, Tropik, a polako stižu i na police manjih prodajnih objekata. Na zvaničnoj Facebook stranici počeo je i nagradni konkurs "Chocofuntastičnim selfiejem do nagrade!".

"Željeli smo da napravimo brend koji će se dizajnom isticati na policama, čokoladicu koja je ukusna i koja našim potrošačima pruža i dodatnu vrijednost – zabavu uz popularni selfie. Naš cilj je da postanemo prvi izbor za čokoladni predah u toku dugog radnog dana, dodatak energije studentima dok spremaju ispite ili avanturistima dok se bave nekim cool hobijem", ističe Selma Kurtović, brend menadžer iz Megamixa i dodaje da se kompanija posebno ponosi činjenicom da je kompletan proizvod, uključujući i dizajn i ambalažu bh. produkt.

"Ovim želimo bit još jedan dokaz da je domaće najbolje i da možemo parirati popularnim svjetskim brendovima i punoćom okusa, ali i ostalim elementima koji čine brend iskustvo!, zaključila je Kurtović, te najavila zanimljivu komunikaciju putem oficijelne Facebook stranice.Kako bi se ostvarila što bolja komunikacija sa simpatizerima, na oficijelnoj Facebook stranici https://www.facebook.com/chocofuncokoladice počeo je nagradni konkurs pod imenom "Chocofuntastičnim selfiejem do nagrade" koji će se odvijati u dva ciklusa. U prvom će kroz četiri sedmična kruga fokus biti na individualnim selfie fotografijama koje se putem aplikacije podižu na stranicu, dok će u drugom ciklusu zadatak biti napraviti selfie fotografije sa čokoladicama i sa prijateljima ili kolegama.

"Svi koji vole i čokoladu i zabavu su pozvani da posjete fan page i da sami ali i sa prijateljima učestvuju u nagradnom konkursu i osvoje zanimljive nagrade", poručila je Kurtović, uz napomenu da svi zainteresirani kod svojih najbližih prodavača potraže i probaju Chocofun čokoladice i odluče koji od četiri okusa im se najviše dopada.

Više o nagradnom konkursu, ali i o ostalim detaljima u vezi sa Chocofun čokoladicama na https://www.facebook.com/chocofuncokoladice.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: