{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Naučno dokazana učinkovitost Donata Mg kod zatvora

15.4.2015. u 13:01
0
Naučno dokazana učinkovitost Donata Mg kod zatvora
0
Donat Mg već je generacijama poznat kao voda s djelotvornim učinkom na probavu. Bez štetnih djelovanja,već više od 400 godina pomaže u borbi sa zatvorom.
Predajom prenošeno znanje o pozitivnim učincima Donata Mg sada je i naučno dokazano kliničkim ispitivanjem provedenim po svim pravilima struke propisanim za klinička ispitivanja lijekova.

Istraživanje je provedeno u Njemačkoj na populaciji koja, prema kliničkim parametrima, pati od zatvora.

Rezultati su pokazali znatno poboljšanje u funkcionisanju probave kod ispitanika koji su konzumirali Donat Mg. Nakon 6 sedmica, ispitanici koji su pili Donat Mg imali su trostruko veći broj spontanih pražnjenja crijeva u odnosu na ispitanike kontrolne skupine. Tokom ispitivanja više od 94 % ispitanika i 97 % ispitivača ocijenilo je Donat Mg učinkovitim i dobro podnošljivim, a kvalitetu života znatno poboljšanom.

Uz Donat Mg, naravno, nemojte zaboraviti i na važnost raznolike i uravnotežene prehrane te zdravog načina života.

Najnovije kliničko ispitivanje provedeno u Njemačkoj, na populaciji koja pati od zatvora, potvrdilo je da je Donat Mg učinkovit u poticanju probave.*


*Dvostruko slijepo, randomizovano, placebo kontrolisano kliničko ispitivanje sigurnosti i efikasnosti prirodne mineralne vode Donat Mg u vezi s poboljšanjem rada crijeva – neobjavljeni podaci

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: