{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Mineralna voda s Beckhamovim potpisom?

S
26.6.2008. u 18:05
0
1
Mineralna voda s Beckhamovim potpisom?
0
Mineralna voda s Beckhamovim potpisom?
Svjetska nogometna zvijezda navodno ozbiljno razmišlja o lansiranju vlastite linije zdravih proizvoda, uključujući i vodu. Da li će produžiti 2,5 miliona eura vrijedan ugovor s američkom kompanijom PepsiCo i zajednički realizirati vlastitu ideju ili će se u novi poslovni poduhvat ipak upustiti sam, ostaje da vidimo.
Pepsi očajnički pokušava zadržati Beckhama u svom timu, kada njegov ugovor krajem godine istekne, te trenutno s njim vode pregovore. Međutim, slavni Englez je, čini se sada najviše zainteresiran za lansiranje vlastitih proizvoda koje može sam reklamirati.

"David Beckham je do sada imao fantastičan odnos s Pepsijem. To je jedan od najdužih poslovnih ugovora koje je Pepsi ikada imala. Ipak Beckham smatra da nakon 10 godina, može početi nešto drugo raditi", otkrio je Mirroru anonimni izvor.

Još je dodao: "Budući da je on sam po sebi brand, ima mnogo mogućnosti da sam promovira vlastite proizvode. Došao je na ideju da kreira vlastitu liniju zdravih proizvoda, uključujući i vodu, a to je nešto što bi Pepsi mogla zajedno s njim i realizirati".

Mineralna voda Davida Beckhama mogla bi se simbolično zvati H230, budući da igra u dresu broj 23.

Trendovski kupaći kostimi

26.06.2008. u 19:24

Tuzla - grad otvorenih vrata

26.06.2008. u 16:30
Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: