Novi okus Milka čokolade u BiH
55

Milka Caramel - Osjetite nježnost koja traje

Klix.ba
Na veliku radost svih ljubitelja čokolade, tržište naše zemlje je bogatije za potpuno novu Milka čokoladu ispunjenu karamelom nevjerovatno bogatog ukusa.

"Zlatni sjaj neodoljivo tečne karamele, koja se savršeno topi i nakon prvog zalogaja izvire iz vaše omiljene, nježne čokolade uvešće vas u potpuno novi svijet uživanja u slatkom Milka zadovoljstvu", poručuju iz ove kompanije.

Milka Caramel je potpuno nova poslastica, stvorena za uživanje u svakoj prilici. Svojom posebnošću, ona jednako osvaja u trenucima koje ljudi čuvaju samo za sebe, trenucima koje provode u paru ili u društvu dragih osoba. Trajnost i intenzitet ukusa ove čokolade pružiće vam inspiraciju i upotpuniti dragocjene trenutke nježnosti.

Nova Milka Caramel stiže u prepoznatljivom lila pakovanju i lako se izdvaja od ostalih zahvaljujući ilustraciji tečne karamele. Već pri prvom kontaktu, ljubitelji čokolade će teško odoljeti da ne probaju novitet ispunjen zlatnom karamelom.

"Milka je definitivno uspjela da pruži ono što su njeni ljubitelji željeli - Nježnost koja traje! Dozvolite sebi da osjetite blagi dodir lila kravice dok vas opčinjujući ukus i savršena aroma tečne karamele obuzimaju i trajno bude nježnost u vama.

Usudite se da probate novu Milka Caramel i osjetite nježnost koja traje!", poručili su iz kompanije.