Gastro
7

Promo / Konzum u potrazi za komšinicama sa najboljim receptima

Sponzorirani članak
Konzum je u potrazi za komšinicama koje imaju dobre recepte za slana jela ili slatke delicije kako za svakodnevne kulinarske užitke tako i za specijalnu prazničnu trpezu.

Konzum je pokrenuo novu aktivaciju "Komšinice koji ti je recept?" putem koje sve komšinice mogu prijaviti svoje najbolje recepte. Pravila su jednostavna, potrebno je napisati recept, sastojke, način i trajanje pripreme, a uz to i priložiti fotografiju jela, te poslati putem Konzumove web stranice.

"Želja nam je da otkrijemo nove recepte za nedjeljni ručak, muffine ili tradicionalna jela, koja su pomalo i zaboravljena. Konzum će kroz ovu aktivaciju spojiti moderno i tradicionalno, tako što će komšinice svoje recepte slati putem naše web stranice, a mi ćemo komšinice sa najboljim receptima nagraditi sa vrijednim poklon bonom, koji će moći iskoristiti u našim prodavnicama. Ovo je idealan period za sve naše komšinice, jer se približavaju praznici i zajednička okupljanja porodica širom Bosne i Hercegovine, a novi recepti mogu upotpuniti ova druženja", rekla je Selma Ovčina, PR Konzuma.

Svake sedmice bit će proglašena dva najbolja recepta: za slano jelo i slatke delicije, a komšinice koje su poslale najbolje recepte će biti nagrađene sa poklon bonom za kupovinu u Konzumu u vrijednosti od po 50 KM. Namjera je da se nagradi trud komšinica sa poklon bonom, kao i sa dobrim akcijama svakog dana.

Aktivacija počinje ove sedmice i trajat će do kraja januara 2018. godine. Detalje potražite na www.konzum.co.ba, jer Konzum traži dobar recept svaki dan.