{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Karlovačko Laganini Radler, novo osvježenje iz Karlovačke pivovare

25.7.2014. u 14:36
0
1
Karlovačko Laganini Radler, novo osvježenje iz Karlovačke pivovare
0
Karlovačko Laganini Radler, novo osvježenje iz Karlovačke pivovare
Karlovačko Laganini Radler, novo osvježenje iz Karlovačke pivovare, donio je pravi ugođaj u centar Mostara.
Mostarke i Mostarci uživalu su na Rondou na plaži napravljenoj za ovu priliku, postavljene su ležaljke, rashladio se Laganini Ralder, a zabavu su upotpunili zvuci elektronske muzike.

Odrasli posjetitelji uživali su u Karlovačko Laganini Radleru, idealnom spoju svijetlog Karlovačkog piva i osvježavajućeg soka s okusom limete, cilantra (korijandera) i mirte.

Karlovačko Laganini Radler inspiriran je Mediteranom, mediteranskim stilom života i filozofijom “polagano”, “pomalo” stoga je idealan za svakodnevno uživanje i opuštanje.

Vodeći se filozofijom uživanja u životu, stvoren je Karlovačko Laganini Radler za svakodnevno uživanje u trenucima kada vam je potreban predah od užurbanog stila života.

"Karlovačko Laganini stvoren je na način da smo uzeli najbolje iz prirode i iskoristili najbolja iskustva s Mediterana te ih pretvorili u novog člana obitelji Karlovačkog piva, spoj Karlovačkog svijetlog piva i osvježavajućeg voćnog soka s okusom limete, korijandera i mirte", navode iz ove kompanije.

QUDAL - QUality meDAL istraživanje kvalitete ICERTIAS provedeno u Bosni i Hercegovini za razdoblje 2014/2015 pokazalo je da bosanskohercegovačko stanovništvo smatra kako Karlovačko Radler nudi najkvalitetnije pivo s voćnim okusom.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: