Gastro
1

Iz Menproma stiže "Uvijek svježe meso"

Brz ritam života ne mora uticati na kvalitetu naših obroka. Zdrava ishrana primarno podrazumijeva svakodnevnu nabavku svježih namirnica. Međutim, uz današnji ubrzani tempo života nemamo dovoljno vremena da se posvetimo kvalitetnom odabiru namirnica, koje će nam obezbijediti balansirane i zdrave obroke.

Ipak, postoji rješenje, za koje se pobrinula Mesna industrija Menprom. Novi proizvod Mesne industrije Menprom, pod nazivom Uvijek svježe meso, omogućava potrošačima da u blizini svoga doma, u svakom trenutku imaju najkvalitetniji izbor svježeg mesa.

Domaći proizvod vrhunske kvalitete proizvodi se pomoću najmodernijih tehnologija i u strogo kontrolisanoj atmosferi. Uvijek svježe meso se pakuje tzv. MAP tehnologijom pakovanja. Tehnologija pakovanja u modifikovanoj atmosferi sastoji se u primjeni gasova prilikom pakovanja u cilju očuvanja kvaliteta mesa i njegove svježine, bez upotrebe konzervansa i aditiva.

Kvalitet Menpromovih uvijek svježih ćevapa, mesnih kockica i mljevenog mesa garantuje se i HACCP sistemom, koji obezbjeđuje zdravstvenu sigurnost proizvoda. Koliko je kompleksan i zahtjevan ovakav način proizvodnje, govori i činjenica da je Mesna industrija Menprom iz Tuzle uložila više od 6 miliona KM u modernizaciju procesa proizvodnje, kako bi zadovoljili najveće svjetske standarde za kvalitet i bezbijednost hrane.

Uživajte u zdravoj i balansiranoj prehrani, uz Uvijek svježe meso Mesne industrije Menprom.