{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


I ovo ljeto osvojite sjajne nagrade uz Mentos

11.5.2012. u 11:46
0
I ovo ljeto osvojite sjajne nagrade uz Mentos
0
Igrajte Mentos Fruitlander nagradnu igru i možete osvojiti sjajne nagrade. Registrujte svoj profil i profil svog tima na www.mentosfruitlander.com , lansirajte Mentos slatkiš, pogodite voće i sakupljajte bonuse. Budite najbrži i pratite morskog galeba Ractamana. Ako budete imali najveći rezultat vaš team može osvojiti adrenalinsku vikend avanturu kao i druge velike nagrade
Nagradna igra traje do 27. maja 2012. Registrujte se za igru i možete igrati za dnevne i nedjeljne nagrade. Igrate gratis prvih 48 sati od registracije. Igrači sa najvećim dnevnim rezultatom osvajaju paket Mentos proizvoda, a oni koji postignu najveći sedmični rezultat osvajaju muzički uređaj Sony Rolly. Vaše vrijeme za igru možete produžiti unosom QR koda sa reklama, kodova sa letaka koji naši vrijedni i šareni Mentos timovi dijele u Sarajevu, Banja Luci, Mostaru i Tuzli. Također možete produžiti vrijeme i unosom kodova sa pakovanja Mentos bombona koja učestvuju u igri.

Više informacija o nagradnoj igri potražite na www.mentosfruitlander.com , odaberite zastavicu vaše zemlje i pogledajte koja su pravila igre. Možete nas pronaći i na Facebook profilu.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Anketa
Koliko često trenirate?
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: