Tradicionalno
73

Promo / Hoteli Hills i Hollywood na Ilidži organizuju iftare za 1.500 ljudi

Otkako su otvoreni, hoteli Hills i Hollywood na Ilidži tradicionalno organizuju iftare te su tako i ove godine pripremili menije koji su prilagođeni svačijim ukusima.

Osoblje ovih hotela organizuje iftare za do 1.500 ljudi koji će u ovom posebnom mjesecu moći uživati u dobroj hrani i ramazanskoj atmosferi.

"Osim ponude u restoranu i svečanim salama, gostima je na raspolaganju i iftar u Sky baru hotela Hills", kazali su iz marketing menadžmenta.

Očekuje vas raznovrstan meni od tradicionalnih do modernih jela po povoljnim cijenama, a detaljne ponude možete pogledati na zvaničnim internet stranicama hotela Hills i hotela Hollywood, a osim klasičnog mogući su iftari i na bazi švedskog stola.

U hotelu Hollywood uskoro se otvara restoran sa tradicionalnom ponudom bosanske kuhinje kapaciteta do 200 mjesta, tako da će svi oni koji budu željeli, moći iftariti uz bogatu ponudu.

Rezervacije možete izvršiti na telefone 033 947 947 (hotel Hills) i 033 773 100 (hotel Hollywood). Više informacija potražite na web stranicama  [email protected] i  [email protected].