Rekordna prodaja
0

eKupon prodao rekordnu 1.141 tortu u Cafeu Bristol

Sarajevo-x.com
Cheescake torta u Cafeu Bristol, koju priprema Moreno Debartoli
Cheescake torta u Cafeu Bristol, koju priprema Moreno Debartoli
Prvi i vodeći portal za grupnu kupovinu na internetu u BiH eKupon.ba, partnerski sajt portala Sarajevo-x.com, za vrijeme trajanje ponude sa popustom od 50% na torte u Cafeu Bristol prodao je rekordnu 1.141 tortu.

Ponuda za torte u Cafeu Bristol trajala je od petka do ponedjeljka u ponoć i privukla je veliki broj zainteresovanih kupaca. Kupci su mogli birati između Cheesecakea, Torte od malina ili Torte od čokolade - Winter Symphony, koje su pripremljene isključivo od prirodnih i najkvalitetnijih sastojaka i prilagođene svim uzrastima.

Umjetnik slastica Moreno Debartoli, koga gledaoci u regionu najbolje znaju po ulozi Malika u filmu "Otac na službenom putu", uz puno pažnje priprema sve torte u Cafeu Bristol po starim i tradicionalnim recepturama, sa potpuno prirodnim sastojcima i bez konzervansa.

Moreno Debartoli je šef slastičarne i zamjenik šefa kuhinje u Hotelu Bristol Sarajevo, koji je završio prestižne kuharske akademije u Izraelu, nakon čega je shvatio da kuharu sa njegovim vizijama nedostaje i slastičarstvo. U Londonu je završio jednu od najprestižnijih akademija za slastičare i svoje dugogodišnje iskustvo u potpunosti koristi za pripremu najfinijih slastica na radost svih ljubitelja slatkiša.

Cijena torte iznosi 40KM, a u okviru ponude na eKuponu mogla se naručiti sa popustom od 50%, znači 20KM.

eKupon najavljuje još mnoštvo super-atraktivnih ponuda u narednom periodu, a vama savjetujemo da ih ne propustite. Posjetite www.ekupon.ba, pretplatite se na newsletter ili ponude pratite preko Facebooka.