Gastro
15

Asmir Begović profesionalac i ispred kamere: Pogledajte making of video kampanje "Uhvati ritam"

Početkom mjeseca aprila ozvaničena je saradnja kompanije PAK Centar i nogometnog reprezentativca Bosne i Hercegovine, Asmira Begovića, koji je postao zaštitno lice bosankohercegovačkog brenda, vitaminskog napitka NovaVita.

Saradnja je ozvaničena kroz početak kampanje "Uhvati ritam", dok će Begović i NovaVita u narednih osamnaest mjeseci promovisati domaću proizvodnju i bh. privredu.

U pripremama za kampanju, Asmir Begović je učestvovao u photoshootingu na kojem je vladala odlična atmosfera, a i sam Begović se odlično snašao ispred objektiva.

"Jako mi je drago što sam ostvario saradnju sa jednom kompanijom iz Bosne i Hercegovine i to je za mene velika stvar. Imali smo odlično druženje na setu i kompletna ekipa me odlično prihvatila. Svi su bili jako profesionalni i zbog toga sam se osjećao ugodno“, istakao je Begović te pozvao sve Bosance i Hercegovce da piju NovaVitu i uhvate ritam.

Djelić atmosfere pogledajte u kratkom videu i u fotogaleriji. Osvježavajući vitaminski instant napitak - NovaVita, nalazi se na tržištu BiH već devet godina.Potvrdu kvaliteta ovog proizvoda garantuje i međunarodni certifikat FSSC 22000.