Promo
18

Zlatna Petrol kartica danas ima preko stotinu hiljada korisnika

Petrol BH Oil Company d.o.o. je osnovana početkom 1999. godine i dio je porodice Petrol d.d. Ljubljana. Komapnija Petrol BH Oil Company d.o.o. posluje u BiH putem mreže od ukupno 42 benzinske stanice.

Kao društveno odgovorna kompanija prati svjetske i europske trendove, kada je u pitanju poboljšanje kvalitete goriva.

Kao takva, od 2012. godine, Petrol svojim kupcima na benzinskim stanicama nudi visokokvalitetno Q Max gorivo. Gorivo koje zadovoljava najnovije zahtjeve proizvođača motora, europsko zakonodavstvo, te nadmašuje postojeće standarde na tržištima.

Posljednjih godina mnogo se govori o ozbiljnim razmjerama zagađenosti i negativnom utjecaju loše kvalitete zraka po stanovništvo, u zemljama jugoistočne Evrope. Nastojanjem očuvanja životne sredine i euro standardi su tokom godina postajali sve strožiji. EURO 6 standard donosi veliki korak u snižavanju emisija motornih pogona, prilikom čega se dodatno smanjuju emisije dušikovih oksida i tvrdih čestica u ispuhu. Q Max goriva su goriva EU porijekla, koja ispunjavaju strogi EURO 6 standard.

Osluškujući želje i potrebe svojih kupaca, kompanija Petrol BH Oil Company je još 2016. godine, odlučila da svoje kupce obraduje sa karticom lojalnosti, Zlatnom Petrol karticom. Zlatna Petrol Kartica danas ima preko 100.000 korisnika koji su se i sami uvjerili u njene benfite.

Proizvod koji sigurno sve posjetioce Petrol benzinskih stanica raduje, je i vrhunska Kafa na putu, kafa koja svojom kvalitetom, okusom i mirisom često biva naš najbolji saputnik.

Sve goren navedene činjenice jasno izdvaja Petrol, na tržištu BiH od konkurencije, i nameće logičan slogan : Samo jedan je Petrol. To je ujedno i slogan nove kampanje koja je krenula na tržištu Bosne i Hercegovine, pozicionirajući kompaniju Petrol, kao lidera u kvaliteti, inovativnosti i kreativnosti.