Michelin certifikat
0

Promo / GUMA M Velešići: Specijalizovani centar za prodaju i ugradnju guma u Sarajevu

Sponzorirani članak
Kompanija GUMA M otvorila je još jedan centar u Sarajevu. Radi se o GUMA M centru u Velešićima koji se nalazi u neposrednoj blizini Srednje škole za saobraćaj i komunikacije Sarajevo.

Svi GUMA M centri posluju u skladu sa strogim Michelin certifikatom koji definiše sve procese rada i skladištenja guma. Osim toga GUMA M je ovlašteni partner najvećeg proizvođača guma na svijetu Bridgestona. Svi GUMA M servisni savjetnici i vulkanizeri školovani su prema Michelin standardima.

GUMA M u svojoj bogatoj ponudi ima gume renomiranih svjetskih brendova kao što su Sava, Bridgestone, Continental, Michelin, Yokohama, Matador, Uniroyal, Petlas, Viking i brojne druge, uz akcijske popuste do 30%. Osim guma za sve vrste vozila, GUMA M nudi i širok izbor felgi njemačke proizvodnje: AEZ, Enzo, Dezenet i Dotz.

Iako je vrijeme još lijepo iz GUMA M Velešići napominju da se zakonski rok zamjene ljetnih guma bliži. Temperature više nisu previsoke pa vozači već danas mogu montirati zimske gume bez straha od njihovog bržeg trošenja ili lošijih svojstava vožnje, a sve to bez nepotrebnog čekanja.

"Izbjegnite gužve koje se ponavljaju svake godine pri naglom pogoršanju vremenskih uslova i već danas posjetite GUMA M Velešići. Iskoristite akcijske cijene bogate ponude zimskih guma prilagođenih upravo vašim potrebama i rezervišite ih u samo par klikova na portalu cijenaguma.ba", poručili su iz GUMA M Velešići.