{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava


Unesite e-mail:


Rekonstrukcija KSC Skenderija teče po planu

K
5.4.2006. u 15:13
0
0
Rekonstrukcija KSC Skenderija teče po planu
0
Rekonstrukcija KSC Skenderija teče po planu
KSC «Skenderija» ovih dana postala je pravo gradilište. U toku su obimne pripreme za Final 8 – Moj broj 8 završni turnir Goodyear lige koji će se održati od 20. do 23.04.
Umjesto novinarske tribine koja je bila postavljena iza koša na meču KK Bosna – KK FMP izgrađena je potpuno nova koja sada zadovoljava standarde ULEB i Goodyear lige. Press-centar u dvorani II uskoro će biti osposobljen i imaće dva dijela. U prvom će se održavati konferencije za novinare, dok će u drugom biti smješteni računari. Najave za mečeve biće održane u hotelu Holiday Inn, sat vremena prije početka, a dolazak ekipa učesnika očekuje se 24 časa ranije. Osim tribine za novinare zbog TV prenosa klupe sa igračima i stručnim štabovima biće prebačene na drugu stranu, odnosno ispod «Zapada».

KONAKOVIĆ: Igrači i treneri će imati poseban ulaza u svlačionicu, a takođe i novinari. Neće postojati nikakva komunikacija između gledalaca i košarkaša, a predstavnici sedme sile imaće direktan put ka press-centru u kojem će biti smješteno 50-tak računara. BH Telekom stoji nam na usluzi i vjerujem da će konekcija biti u redu.

Za utakmice Final 8 – Moj broj 8 biće obezbijeđen i poseban, pojačani razglasni sistem kao i dva video zida. Planirano je da sva nova tehnika u dvorani bude isprobana već na utakmici protiv KK Olimpije, 08.04. u okviru poslijdenjeg kola Goodyear lige.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Komentari (0)
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: