vijesti
0

Zdravstveno stanje policajca Dražena Močića i dalje teško

SRNA
Klinički centar Banja Luka
Klinički centar Banja Luka
Zdravstveno stanje policajca Dražena Močića koji je teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći kod Dervente 24. jula izuzetno je teško, potvrđeno je Srni u Kliničkom centru Banja Luka.

"Dražen Močić je u komi, priključen je na aparate za vještačko disanje i sve dalje prognoze su neizvjesne", rekao je načelnik Klinike za anesteziju i intenzivno liječenje banjalučkog KC Darko Golić.

Pripadnik Centra javne bezbjednosti (CJB) Doboj Dražen Močić teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći 24. jula uveče kada se policijski automobil, koji je bio u pratnji navijača Fudbalskog kluba "Maribor", kod Dervente sudario sa teretnim vozilom.

Močić ima višestruke povrede mozga, sa krvarenjem i podlivima u moždanim komorama i ispod moždanih kostiju. Povrijeđenog policajca 25. jula posjetili su ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Stanislav Čađo i direktor Policije Republike Srpske Gojko Vasić.

U saobraćajnoj nesreći kod Dervente povrijeđeno je ukupno pet policajaca CJB Doboj, kao i suvozač u teretnom vozilu sa kojim se sudarilo policijsko vozilo.