Njemačka
0

Žena isjekla muža i bacila ga u WC školjku

Sarajevo-x.com
Ljutita i razočarana supruga iz Njemačke, ali porijeklom iz Makedonije, isjekla je svog muža na komade i bacila ga u WC školjku, a zatim pustila vodu. Dijelove koje nije mogla odnijeti voda žena je zapalila.

Žena iz Njemačke završila je svoj nesretni brak tako što je vlastitog muža ubila, isjekla na komade i bacila u WC školjku. Dijelovi tijela koji su bili preveliki da bi prošli kroz WC školjku u kanalizaciju, supruga je zapalila.

"Žena je svojoj djeci rekla 'Nećete ga naći jer sam ga bacila u WC školjku'", izjavio je glasnogovornik policije u Dusseldorfu Andre Hartwich, gdje se ubistvo i dogodilo.

Djeca su policiji prijavila nestanak oca prije Božića. Opisala su brak majke i oca punim mržnje te su rekli kako je majka ranije pokušala otrovati oca. Policija je u WC školjki našla samo djeliće i tragove krvi ubijenog muža, navode austrijski mediji.

Policija još uvijek nije otkrila kako je nesretna žena ubila svog muža, ali trenutno traže od makedonskih vlasti da je predaju, s obzirom da je žena nakon ubistva pobjegla u svoju rodnu zemlju.