Optužena za ubistvo
0

Zapalila genitalije usnulog supruga

FENA
Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija
Australka optužena da je zapalila genitalije svog supruga jer je mislila da je vara s drugom ženom optužena je za ubistvo.

Tužioci tvrde da je 44-godišnja Rajini Narayan priznala susjedima da je zapalila supruga 8. decembra prošle godine nakon što ga je vidjela zagrljenog s drugom ženom.

Ona je bila prvobitno optužena za ugrožavanje života i podmetanje vatre, ali su te optužbe preinačene u optužbu za ubistvo nakon što je njen suprug, 47-godišnji Satish Narayan, podlegao povredama prošle sedmice.

Tužiteljica Lucy Boord izjavila je kako je Narayan poručila susjedima da je "ljubomorna žena", ali da nije namjeravala ubiti muža kada je polila genitalije usnulog čovjeka alkoholom i zapalila ih.

Bord je citirala riječi Narayan: "Samo sam željela da spalim njegov penis tako da pripada samo meni i nikom drugom, nisam mislila da će se to desiti".

Suprug je skočio s kreveta i prevrnuo bocu s alkoholom, izazivajući širenje vatre koje je rezultiralo štetom od milion australskih dolara po njihovoj kući i susjednom imanju, javile su novine Adelaide Advertiser, prenosi AP.

Narayan je zadržana u pritvoru radi psihičkog procjenjivanja i ponovo će se pojaviti pred sudom u petak. Ona je optužena za ubistvo, paljevinu i ugrožavanje života, jer je troje djece bračnog para bilo u kući tokom incidenta.