Kanada
0

Udavila 12-godišnju kćer da ne izgubi ljubavnika

Sarajevo-x.com
Penny Boudreau s ljubavnikom
Penny Boudreau s ljubavnikom
Jedna Kanađanka ubila je vlastitu kćerku nakon što je njen ljubavnik tražio da se odluči s kim želi ostati - ili on ili kćerka, piše britanski Daily Mail.

Penny Boudreau udavila je svoju 12-godišnju kćerku Karissu nakon što je njen ljubavnik Vernon MacCumber prijetio da će je ostaviti ako se ne riješi kćerke s kojom se nikako nije slagao.

Naime, Penny Boudreau je zatim odvezla kćer u napušteno područje gdje je djevojčicu zadavila i pored toga što se ona žestoko opirala, utvrdio je sud nakon obdukcije.

Monstruozna majka je, poslije ubistva, poderala kćerkinu odjeću da bi izgledalo da je djevojčica silovana, a tijelo zatim bacila u rijeku.

Penny Boudreau je tvrdila da je Karissa nestala, te je čak gostovala na televiziji gdje je apelovala na ljude koji su je mogli vidjeti.

Da je majka ustvari ubila nesretnu 12-godišnjakinju saznalo se nakon što je Penny Boudreau ponudila novac policajcu koji se pretvarao da je iznuđivač koji ima dokaze o ubistvu. Tijelo Karisse Boudreau pronađeno je dvije sedmice nakon ubistva, a njena majka je prilikom suđenja priznala brutalni čin.

Penny Boudreau dobila je 20 godina zatvora bez mogućnosti pomilovanja, dok je njen ljubavnik prošao nekažnjeno pod tvrdnjom da nije znao za Pennyne namjere niti ubistvo djevojčice.