SAD
0

Ubio se Kenny McKinley, igrač Denver Broncosa

Totalsport
Kenny McKinley (Foto: AP)
Kenny McKinley (Foto: AP)
Hvatač NFL ekipe (američki nogomet) Denver Broncosa Kenny McKinley pronađen je u ponedjeljak mrtav u svom domu u predgrađu Denvera. Bile su mu tek 23 godine..

Lokalni mediji pišu da je riječ o samoubistvu.

"Istraga je u toku, a prema prvim pokazateljima McKinley je stradao od posljedica samonanesene prostrijelne rane. Bio je sam u stanu kada je došlo do incidenta", komentirao je okružni šerif J. Grayson Robinson.

Smrt McKinleyja druga je tragedija koja je pogodila Denver Broncose u posljednje tri godine nakon ubistva Darrenta Williamsa iz 2007. Williams je tada upucan vatrenim oružjem iz vozila u pokretu.

“Svi u redovima Broncosa šokirani su i ražalošćeni gubitkom Kennyja McKinleyja. Bio je dio naše porodice i jako će nam nedostajati. Želim ovim putem izraziti svoje najdublje saučešće Kennyjevoj obitelji i prijateljima”, poručio je predsjednik Denver Broncosa Pat Bowlen.

McKinleyja su Broncosi uzeli u petoj rundi NFL drafta 2009. godine, a u svojoj rookie sezoni odigrao je osam utakmica. Uoči sezone 2010/11 stavljen je na listu povrijeđenih zbog problema s koljenom.