Rusija
0

Ubijen najpoznatiji ženski tjelohranitelj

Sarajevo-x.com
Foto: Daily Mail
Foto: Daily Mail
Anna Loginova, najpoznatiji ženski tjelohranitelj u Rusiji, poginula je kada je pokušala spriječiti krađu vlastitog Porschea. Glamurozna i zanosna "tjelohraniteljica" imala je vlastitu agenciju koja je trenirala žene za čuvanje i osiguravanje supruga i ljubavnica ruskih milionera i političara.

Dvadesetdevetogodišnja Anna Loginova podlegla je strašnim povredama glave i vrata kada je pokušala spriječiti krađu vlastitog automobila, izvještava Daily Mail.

Pokušavši spriječiti lopova da ukrade njen Porsche, Loginova se zakačila za automobil koji ju je vukao pri punoj brzini i preko cijele ulice.

"Imala je strašne povrede glave i umrla je odmah", izvijestio je policijski glasnogovornik.

Policija vjeruje da njena smrt nije bila isplanirana te da nije žrtva atentata.

Loginova je imala agenciju koja je trenirala žene da budu tjelohranitelji, što se pokazalo vrlo unosnim poslom. Naime, njene su agentice trenirali neki od najboljih bivših agenata KGB-a. Jednom obučene, agentice su uglavnom čuvale supruge ili ljubavnice ruskih milionera, funkcionera i političara.

Loginova je nedavno izjavila za jedan magazin kako smatra da njene glamurozne agentice bolje obavljaju posao čuvanja i osiguravanja nego muškarci.

"Mislim ipak da bi djevojka trebala biti djevojka, a ne Terminator", dodala je Loginova.