Assange u potrazi za djevojkom
0

"Tražim erotičnu ženu za kriminalno udruživanje"

Sarajevo-x.com
Julian Assange (Foto: Reuters)
Julian Assange (Foto: Reuters)
Osnivač WikiLeaksa Julian Assange je i pored svega običan čovjek koji traga za ljubavlju i životnom saputnicom. Mada, Assange je opasan, ili barem se tako opisao na web stanici za pronalaženje partnera.

Na stranici OKCupid pronađen je profil trenutno najpopularnijeg zatvorenika na svijetu. Kako navode strani mediji, Assange se na stranici za pronalaženje partnera predstavljao kao Harry Harrison, a u svom profilu je naveo kako traži "duhovitu i erotičnu ženu" iz zemalja koje su pretrpjele politička previranja.

"Upozorenje! Želiš normalnog dečka koji stoji čvrsto na zemlji? Nastavi dalje. Ja nisam droid kojeg tražiš. Spasi nas oboje, dok se još spasiti možemo", naveo je osnivač WikiLeaksa u svom profilu.

Sebe je opisao kao strastvenog i često tvrdoglavog intelektualnog aktivistu, koji traži "sirenu za ljubavnu vezu, rađanje djece i povremeno kriminalno udruživanje".

Zagonetno je dodao i to da je on prava opasnost, pa kazao ženama da budu na oprezu.

No, osim što je sebe opisao kao velikog intelektualca i ratobornu osobu, Assange je napomenuo da posjeduje i sve one nježne osobine.

"Veoma se zaštitnički odnosim prema ženama i djeci", naveo je u svom profilu.

Kada je riječ o tome kakvu saputnicu želi, čovjek koji je uzburkao svijet posljednjih dana naveo je da traži izrazito inteligentnu damu, koja ne mora imati formalno obrazovanje, ali zato mora znati razmišljati strateški o svijetu i ljudima do kojih joj je stalo.

"Volim žene iz zemalja u kojima su se događala politička previranja. Zapadnjačka kultura je, čini se, stvorila bezvrijedne žene. Uredu. Ne samo žene!", napisao je Assange, pozvavši sve dame koje se pronalaze u opisu da mu se jave.

Testovi koje je radio i koji se nalaze na njegovom profilu pokazuju da je strogo ljevičarski orijentisan, da je ateista i 87-postotna prostitutka.