Šokantan snimak
0

VIDEO / Teksaški sudija kaišem tukao bolesnu kćerku

Sarajevo-x.com
Sudiju Williama Adamsa iz Teksasa čeka policijska i sudska istraga nakon videa koji je postavljen na YouTube. Na ovom videu on vrlo brutalno kaišem tuče svoju kćerku, koja je osoba sa invaliditetom. Prve njegove riječi nakon prikazivanja videa bile su da je izgubio kontrolu, prenosi CNN.

Na uznemirujućem videu, sudija tuče svoju kćerku koja je tada imala 16 godina. Nekoliko minuta ju je tukao i psovao, a onda se pojavila majka sa drugim kaišem i počela da kinji dijete. Navodno je kćerka preuzimala neku muziku sa inerneta, a to je bilo zabranjeno u njihovoj kući.

Sudija trenutno ne radi, dok ne bude odlučeno da li će se podizati optužnica za zlostavljanje djeteta sa invaliditetom. Inače, ovaj sudija se bavi slučajevima porodičnog prava.

"To je bilo davno i ona nije povrijeđena, nisam uradio ništa pogrešno, samo sam disciplinovao svoju kćerku. Ja sam izgubio kontrolu i izvinio se. To izgleda monogo gore nego što je bilo", rekao je Adams, prenosi CNN.

Hillary Adams, kćerka koja je i postavila ovaj video na YouTube rekla je da nije mogla vjerovati kako je on pokušao umanjiti značaj ove scene.

"Ne mogu da vjerujem da on to tako komentariše. Čekala sam dugo da ovo objavim kako ne bih dozvolila da me obuzme bijes. I majka i ja trebamo ići na savjetovanje kako bismo dobile pomoć", rekla je Hilarry.

Također je dodala da joj ljudi sada vjeruju da je bila zlostavljanja, a da su je prije zvali lažljivicom kada bi se žalila. Njena majka Hallie Adams u međuvremenu se razvela od nasilnog muža i na Facebooku je zamolila ljude da imaju razumijvanja za vrijeme koje treba njenoj porodici da prevaziđe ovaj problem.