Zločinci uhapšeni
44

Strava u Indiji: Šesterica silovala ženu, a muža svezali za drvo

Klix.ba
Foto: AFP
Foto: AFP
Užasne vijesti iz Indije ne prestaju obilaziti svijet. U nedjelju su šesterica muškaraca silovala 25-godišnju ženu pred njenim mužem, kojeg su svezali za drvo.

Prema navodima indijskih medija, žena je išla u posjetu svom bratu koji se nalazi u bolnici u okrugu Mayurbhanj u Baripadi.

Šesterica muškaraca su je počeli maltretirati ispred bolnice, a kada se njen suprug usprotivio pretukli su ga i svezali ga za drvo, a ženu su silovali pred njim.

Slučaj je prijavljen policiji, nakon čega su uhapšeni Kundan Mukhi (33), Raghu Biswal (19), Gopi Mukhi (19), Balaram Mukhi (27), Sibaram Ghadei (20) i Chandan Mukhi (20). Među optuženima su dvojica čistača koji su radili u bolnici i vozač hitne pomoći.

"Dvojica čistača koji su radili u bolnici pratili su ženu koja je otišla do obližnjeg potoka da se osvježi. Uputili su joj nepristojne komentare, a kada se njen suprug usprotivio pretukli su ga i svezali za drvo. Pozvali su još četvericu muškaraca i silovali ženu", kazao je inspektor Sudarsan Gangua, prenijeli su indijski mediji.