Svijet
0

Sarkozy poklonio Carli isti prsten kao i bivšoj supruzi

Sarajevo-x.com
Francuski predsjednik Nicolas Sarkozy koji svojim privatnim ponašanjem izaziva čuđenje javnosti, nepromišljenim je potezom riskirao uvrijediti bivšu, ali i buduću suprugu. Naime Sarkozy je i Ceciliji i Carli poklonio isti prsten, kojeg je, da događaj dobije na težini, dizajnirao prijatelji njegove bivše supruge.

Iako reakcije Cecilije, bivše prve dame, i buduće supruge Nicolasa Sarkozyja Carle Bruni nisu poznate javnosti, čini se da francuski predsjednik neće proći bez opomene ili izljeva bijesa neke od žena.

Naime, francuski predsjednik je svojoj budućoj supruzi poklonio identičan prsten kao što je poklonio i svojoj bivšoj supruzi Ceciliji nešto malo prije je njihov brak bio u potpunosti gotov.

Italijanska manekenka i pjevačica Carla Bruni viđena je s prstenom na ruci nakon povratka s putovanja u Egipat gdje ju je, očigledno, Sarkozy i zaprosio.

Prsten je Diorov, košta oko 15.000 funti, a zove se "Cupidon". Ipak, najgore od svega jeste što je dizajner nakita pa ujedno i ovog prstena, Cecilijin dugogodišnji prijatelj Victoire de Castellane.