SAD
0

Roditelji ubili svoje troje djece, a potom sebe

Sarajevo-x.com
Los Angeles
Los Angeles
Četrnaestogodišnji dječak jedini je preživjeli pucnjave koja se dogodila u nedjelju u Los Angelesu. Smrtno je stradala je petočlana porodica koja uključuje i troje djece, a istražitelji ne isključuju mogućnost da su roditelji ubili svoju djecu, a potom izvršili samoubistvo.

Policiju i Hitnu pomoć pozvao je susjed koji je prijavio pucnjavu. Nakon što je policija stigla na mjesto događaja, 14-godišnji dječak kazao je istražiteljima da je njegov očuh bio taj koji je pucao na njega i njegovu braću, izvještava AP.

Na mjestu zločina policija je pronašla pet beživotnih tijela među kojima je troje djece. Majka ubijene djece i preživjelog tinejdžera pronađena je na ulazu u stan.

Istražitelji vjeruju da su roditelji usmrtilo svoje troje djece te da su potom zajedno izvršili samoubistvo. Motivi ovog zločina još uvijek su nejasni.

Roditelji Orland Cho (41) i Marciel Cho (39) i njihova djeca Nicole (9), Kathleen (8) i Christopher (5) bit će sahranjeni narednih dana, a policija vjeruje da je preživjeli tinejdžer Ian dijete iz prvog braka majke Marciel.