Svijet
0

Razvod Berlusconija nakon 19 godina braka

Totalsport
Foto: AP
Foto: AP
Silvio Berlusconi (72), talijanski premijer i predsjednik nogometnog kluba Milan, definitivno se razvodi od dugogodišnje supruge, nekadašnje glumice Veronice Lario (52).
  • Ne mogu niti želim biti s čovjekom koji se druži s maloljetnicama i izražava prema istima određene osjećaje - rekla je Lario obrazlažući zašto je pokrenula zahtjev za razvod od Berlusconija.

Inače, još je prošle godine Lario pokrenula cijeli slučaj, ali je tek sada pribavila svu potrebnu dokumentaciju i odlučila ispuniti rastavu na sudu.

Već duže vrijeme talijanski tisak posvećuje mnogo prostora ovom bračnom životu, s tim da je Lario i ranije najavljivala razvod od Berlusconija s kojim živi od 1980. godine, a brak su ozakonili 1990. godine.

Lario je podivljala nakon posljednjeg akta svoga supruga koji je otišao u Napulj na proslavu 18. rođendana izvjesne Noemi Letizije. Tisak je pisao o tome da je Berlusconi dotičnoj mladoj ljepotici poklonio i dijamantnu ogrlicu i skupi automobil, a određeni navodi govore da je Noemi i Berlusconijeva vanbračna kćer.

Berlusconi i Veronica Lario imaju troje djece: Barbaru (24), Eleonoru (22) i Luigija (20).